середа, 28 січня 2015 р.

Цікаві новини подій шкільного життя



Наслідки стресу можуть бути дуже серйозними, але як говорить відома притча: "Все в наших руках!" Отже, і власне здоров'я зберегти можемо тільки ми самі. А сприятливий психологічний клімат в колективі - це одне з найважливіших умов його збереження. Головне - вміти це вчасно донести до членів колективу. Вчителі нашої школи це добре розуміють і прагнуть підтримувати один одного.







На прохання волонтера мелітопольської групи «Патріот» Полікарпової Юлії учні ЗОШ №8 займались виготовленням маскувальної сітки на зимовий період для зони АТО.
Білу тканину для сітки збирали всі разом - учні з першогопо одиннадцятий класи, батьки, вчителі. 















24 грудня творчий колектив учнів ЗОШ №8 під керівництвом педагога-організатора Постол Н.О. разом з практичним психологом/соціальним педагогом Шкурметовою І.В. та яскравою новорічною виставою, а також подарунками, зібраними в ході шкільної акції «Від щирого серця» відвідали Мелітопольський дитячий притулок.

Нам було дуже приємно подарувати часточку свого тепла дітям напередодні Новорічних свят.  Наймолодші дітки із задоволенням отримували розмальовки та пазли, старших вихованців порадували солодощі, а працівникам закладу дістався гарний настрій та усмішки наших артистів.

Ми також не залишились в цей день без подарунків. Чарівні звуки музики бандуристів Запорізької філармонії, які в цей день також виступали для дітвори притулку, не могли нікого з нас залишити байдужими.

Немає коментарів:

Дописати коментар