вівторок, 15 грудня 2015 р.

День народження Служби медіації в школі

ОРИГІНАЛЬНА РЕКЛАМА

 СЛУЖБИ ПРИМИРЕННЯ В ЗОШ №8

10-11 грудня учасники Служби медіації ЗОШ №8 (учні 9-10-х класів: Кунька Кирило, Перелигіна Альона, Чеботарьова Марина, Наговська Алла, Дударєва Анастасія, Богданов Денис, Власенко Яна, Фуклєва Дар’я) під керівництвом практичного психолога/соціального педагога Шкурметової Інни Василівни та при сприянні організації соціального педагога Психологічного центру Донець Ірини Сергіївни продемонстрували для учнів 1-9-х класів веселу, але дуже повчальну казку «Сварка казкових героїв», створену на основі відомої казки «Пригоди Буратіно».
Старшокласники виявились не тільки справжніми лідерами, яких обрали їх однокласники, як тих, хто має здібності та користуються повагою та довірою для роботи в службі примирення, але й чудовими акторами, які в ці передноворічні дні перетворились в справжніх казкових героїв:
Власенко Яна – Мальвіна, Перелигіна Альона та Дударєва Анастасія – дві Лісиці Аліси, Чеботарьова Марина та Наговська Алла – Справжні медіатори, Кунька Кирило та Богданов Денис – побували відразу в двох ролях – Буратіно та Кота Базиліо, Фуклєва Дар’я – зіграла Дівчину-україночку, яка намагалась допомогти героям вирішити конфлікт, в якому вони опинились.
Учні молодших класів сприймали учасників вистави з особливою теплотою та цікавістю. Вони зрозуміли, що сварки не прикрашають наше життя, а навпаки…Всі непорозуміння треба і можливо вирішувати цивілізовано та сучасно – за допомогою медіаторів.
Учнів старших класів соціальний педагог Психологічного центру Донець Ірина Сергіївна познайомила з історією створення Служб медіації в країнах Європи.

Так, 10 грудня 2015 року можна вважати Днем народження Служби медіації в ЗОШ №8.


Сподіваємось, що в нашій школі конфліктних ситуацій стане набагато менше, колектив учнів та вчителів стане дружнішим, медіатори-старшокласники будуть для педагогів – вірними помічниками, а для учнів молодших та середніх класів - справжніми друзями та наставниками.


Ось як все це відувалось:

ЯСКРАВО, НЕЗАБУТНЬО, 

ПОВЧАЛЬНО, ЦІКАВО, СУЧАСНО



1 коментар:

  1. Poker Room | Casinos & Gambling
    Poker Room 에볼루션 바카라 is 해축 보는 곳 an 승인전화없는 꽁머니 사이트 extremely simple, legal gambling establishment and a top spot in the 블랙 잭 iGaming industry. The main objective 텐뱃 of the Poker Room is to provide a

    ВідповістиВидалити